Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Hiddink: Stam wil naar PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Hiddink: Stam wil naar PSV

Stam wil terug, misschien Cocu ook

26 apr 2003 - Bron: AD - Door: ES
Guus Hiddink

Guus Hiddink heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij de komst van toppers als Jaap Stam en Philip Cocu als een belangrijke aanwinst zou zien voor het ontwikkelingsproces dat zijn PSV nu doormaakt. De belangstelling wordt naar verluidt steeds concreter, daar de clubs van deze twee spelers in een behoorlijke malaise verkeren.

Van Stam weet Guus Hiddink dat hij best terug zou willen keren. Hiddink: "Ik denk te weten wat Jaap in zijn hart wil. Dat is hetzelfde wat PSV wil." Op dit moment doen juristen onderzoek naar de betalingsachterstand van Lazio Roma aan zowel Stam als Manchester United. PSV hoopt dat dit ertoe zal leiden dat de vraagprijs voor Stam omlaag gaat, zodat de Eindhovenaren hem kunnen betalen.

Bij Cocu ligt de zaak anders. Zijn contract loopt af, en aangezien men in Barca de bezem door de selectie wil gaan halen, is het nog maar de vraag of hij mag blijven. Die kans lijkt niet ondenkbaar, maar dan zal Barcelona dat wel snel aan de speler kenbaar moeten maken. Hiddink: "Als het lang onrustig blijft, zal hij (Cocu, ES) toch een keer de knoop door moeten hakken."