Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Supportersvereniging wil spoedberaad over sfeervakken
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Supportersvereniging wil spoedberaad over sfeervakken

Ruim 500 handtekeningen in ontvangst genomen

11 mei 2003 - Door: DvG

Zaterdag na afloop van de wedstrijd PSV-Excelsior heeft de Supportersvereniging PSV ruim 500 handtekeningen, tegen de ontnummering en de prijsverhoging van de plaatsen op de oosttribune bij de invoering van sfeervakken, in ontvangst genomen. Deze handtekeningen waren afkomstig van een spontane actie van een aantal supporters op de oosttribune.

Bovendien hebben wij de afgelopen week ook diverse e-mails en brieven met exact dezelfde klachten ontvangen.

Hieruit blijkt dat een groot gedeelte van de supporters op deze tribune ontevreden zijn over de wijze waarop de sfeervakken worden ingevoerd. Niet zozeer het feit dat de oosttribune een sfeervak wordt, maar wel het feit dat de plaatsen op deze tribune ongenummerd gaan worden (zodat niemand meer een vaste plaats krijgt) stuit een groot aantal mensen tegen de borst, oftewel: "Sfeervakken oke! Ongenummerde plaatsen NEE!".

Onmiddellijk na ontvangst van de handtekeningen heeft de supportersvereniging contact gezocht met de directie van PSV en aangedrongen op een spoedoverleg. Van PSV hebben wij inmiddels het bericht gekregen dat de kwestie in ieder geval besproken zal gaan worden in de directievergadering en dat daarin ook bepaald zal worden of men een spoedberaad noodzakelijk acht.

Wij houden jullie op de hoogte!