Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Forumavond donderdag 29 maart aanstaande: PSV FANtastic?
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Forumavond donderdag 29 maart aanstaande: PSV FANtastic?

PSV FANtastic? (de relatie tussen PSV en haar supporters)

24 feb 2001

Donderdag 29 maart aanstaande organiseert de Supportersvereniging PSV weer een van haar forumavonden. Dit keer zal de avond gaan over de relatie over PSV en haar supporters.

Een ding staat vast: PSV Supporters houden van hun club. Er zijn vele manieren om je favoriete club te ondersteunen. De één doet dit op een grotere afstand, de ander wil of kan geen wedstrijd missen. Supporters hebben veel voor hun club over, maar heeft de club ook veel over voor haar supporters? Wat doet PSV voor haar supporters? Hoe is de band tussen PSV de supporters en PSV? Voelt een supporter zich door de club gewaardeerd? Hoe verloopt de communicatie? Wat zou anders kunnen? Deze en andere vragen komen aan de orde in een discussie tussen vertegenwoordigers van PSV, de Supportersvereniging PSV en de supporters van PSV.

Aan het forum wordt deelgenomen door:
Fons Spooren (Directeur commerciële zaken PSV)
Hans van Vlokhoven (Hoofd publiekszaken PSV)
Patricia Peters (Hoofd Kaartverkoop PSV)
Ger van Os (Voorzitter Supportersvereniging PSV)
Ronald Waterreus (speler PSV)

De inleiding zal worden verzorgd door journalist, én PSV Supporter, Peter Visser en de avond wordt geleid door de landelijk bekende Victor de Koninck.
Nu al hebben PSV Supporters de mogelijkheid hun mening over dit thema kenbaar te maken via de website van de Supportersvereniging PSV; op het Fanboard van deze site is hiervoor een speciaal forum geopend.
De forumavond zal plaatsvinden in het nieuwe Supportershome van de Supportersvereniging PSV aan de Noordzijde van het Philips Stadion (Van Marlen zaal) op donderdag 29 maart vanaf 20.00.

Alle supporters van PSV zijn van harte welkom op deze avond. Leden van de supportersvereniging hebben gratis toegang, niet leden betalen Hfl 5,-

Discussieer mee over het onderwerp van de Forumavond op PSV Fanboard actueel.