Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Ontwerp je eigen vlag!
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Ontwerp je eigen vlag!

En zie hem wellicht terug in het Philips stadion!

11 jun 2003 - Door: Chris & DvG

Het afgelopen seizoen heb je ze elke wedstrijd van PSV in het Philips Stadion kunnen bewonderen. De grote zwaaivlaggen van de Supportersvereniging PSV.

Inmiddels hebben we al 6 grote vlaggen in gebruik. Vier van deze vlaggen zijn van eigen ontwerp twee vlaggen zijn de originele Brabantse vlaggen in groot formaat.

Ook wij willen verder en nog meer (andere) vlaggen in het Philips Stadion introduceren! Alleen deze keer willen we alle PSV fans daarin betrekken en roepen wij op ontwerpen voor PSV vlaggen te maken! Een vlag met een mooi ontwerp maakt kans om daadwerkelijk door ons geproduceerd te gaan worden en wellicht zie je dan je eigen ontwerp wel eens terug in het Philips Stadion!

Let op! dit is geen wedstrijd en er is ook geen eind datum waarvoor je jouw ontwerpen ingediend moet hebben. Het is een oproep en je kunt continu voorstellen voor ontwerpen in blijven sturen! Let bij je ontwerp wel op de maximum maten die een vlag kan hebben en dat is 3 meter breed en maximaal 4,5 meter lang (dit zijn alleen maxima en geen verplichte afmetingen!).

Op het PSV Fanboard hebben wij een speciaal topic geopend in het forum De Twaalfde Man Algemeen waar je je ontwerpen kunt plaatsen. Andere fans kunnen over de geplaatste ontwerpen meepraten. Zo komen we samen tot (nog) meer sfeer in het Philips Stadion, want:

Sfeer maken doe je met zijn allen!


Ontwerp jij één van de opvolgers van deze vlaggen?


Trouwens, als jij geen zin hebt om een vlag te ontwerpen, dan ben je nog altijd van harte welkom om ons te helpen bij de sfeeractiviteiten tijdens wedstrijden in het sfeerteam. Voor meer informatie (een aanmeldingen!) kun je mailen met sfeer@supver-psv.nl

Laatst bijgewerkt : 11 jun 2003 - 23:00