Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Forumavond in teken van voorbereiding
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Forumavond in teken van voorbereiding

Boeiend tafelgesprek en kleine interactie

28 aug 2003 - Door: RD

De forumavond stond vanavond in het teken van de voorbereiding van het huidige seizoen.
Voor de pauze stond vooral de voorbereiding in Korea centraal, was dit nu wel de goede keuze of moet er in het vervolg toch meer lokaal gespeeld worden om de supporters te vermaken. Over het algemeen kon een ieder zich toch wel vinden in de voorbereiding van dit seizoen, mede doordat er nu met meer tegenstand getraind kon worden en daardoor wellicht scherper aan het seizoen begonnen kon worden. Eventueel is het wel een optie om zeer beperkt lokaal te spelen, dit om ook de supporter de gelegenheid te geven kennis te maken met het "nieuwe" PSV.
Wat de JC schaal betreft bleek het onder de supporters nog veel minder te leven dan onder de spelers. Waar de supporters zich er niet mee verbonden voelen, zien de spelers het toch als een prijs en een goede gelegenheid om te zien waar de ploeg momenteel staat.
Natuurlijk werd ook de loting van de Champions League nog even onder de aandacht gebracht. Iedereen was het er over eens dat het slechter kan, maar geen reden voor onderschatting. Vier gelijkwaardige ploegen die moeten uitmaken welke er doorgaan naar de volgende ronde.

Laatst bijgewerkt : 28 aug 2003 - 22:28