Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Supportersfeest: meer over Do
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Supportersfeest: meer over Do

Vrijdag 5 september aanstaande

3 sep 2003 - Door: DvG

Op vrijdag 5 september aanstaande organiseert de Supportersvereniging PSV weer het jaarlijkse (grootse) Supportersfeest.

Onder de artiesten die dit jaar zullen optreden zit onder andere Do.

Wat meer overů


Do

Dominique van Hulst uit Valkenswaard koos op een leeftijd van 15 al voor een zangcarriere. Toen ze voor de eerste keer voor een publiek optrad, werd haar meteen een contract aangeboden bij een grote platenmaatschappij.
Haar grote internationale doorbraak kwam toen de bekende DJ Sammy haar vroeg te zingen op zijn single "Heaven", een trance-cover van de 80's hit van Bryan Adams. "DJ Sammy & Yanou feat. Do - Heaven" is een grote hit in Duitsland, Canada, de Benelux en de rest van de wereld volgt snel! Het nummer heeft zelfs de TOP-3 van de Amerikaanse hitlijst bereikt!!! Na de dance versie is er een ballad versie van Heaven deze plaat bereikte de top 3 in Nederland.
Wanneer je Do eenmaal hebt horen zingen vergeet je haar karakteristieke stem nooit meer. De oogverblindende schoonheid van 'Do' en haar sympathieke uitstraling maken haar een echte ster!
Haar tweede dancesingle "Yanou feat. Do - On and On" was ook al een grote dancehit en is heeft hoge posities in de Europese hitlijsten behaald. In 2003 neemt ze een "Candlelight versie" van haar hit "Heaven" op, en met deze ballad bereikt ze opnieuw de hoogste posities van de Nederlandse hitlijsten. Hiermee bewijst ze opnieuw dat er in Nederland op dit moment geen betere zangeres is te vinden dan Do.


Do ook op het Supportersfeest
Meer over het feest...

Laatst bijgewerkt : 3 sep 2003 - 10:33