Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Supportersfeest: meer over Friends
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Supportersfeest: meer over Friends

Onze eigen huisband!

4 sep 2003 - Door: DvG

Morgen, vrijdag 5 september, organiseert de Supportersvereniging PSV weer het jaarlijkse (grootse) Supportersfeest.

Onder de artiesten die dit jaar zullen optreden zit onder andere onze eigen huisband Friends.

Wat meer overů

Onze eigen huisband: Friends!

Al voor de derde keer op rij mogen wij op ons feest begroeten Friends, dit zegt al voldoende over het succes dat ze elke keer weer hebben op onze feesten. Tot nu toe hebben ze op alle supportersfeesten nog elke keer de zaal plat gespeeld!
Friends is uitgegroeid tot een publiekstrekker voor jong en oud. Wat begon als een vriendengroep uit Volendam, is nu een professionele band met een wervelende show waar elke zaal van uit zijn dak gaat. Alle toppers uit de Top 40, van nu of iets langer geleden, passeren in een snel tempo de revue met als hoogtepunt de goed uitgewerkte medleys die garant staan voor volle dansvloeren.
Waar menig bandje de CD naspeelt, voegt Friends het LIVE gevoel toe, wat tot in de toiletten doordreunt. Wie terug komt in de zaal zal denken dat het onweer is losgebarsten. Niets is minder waar, want door de nieuwe lichtshow waarbij de zang zich als een vis in het water voelt, met een knallende band achter hen, staat Friends garant voor feest.
Wie rustig een avondje uit wilde, staat nu te dansen op de opzwepende ritmes van de band. Wie niet kon zingen, zingt harder mee dan de rest. Wie geen instrument bespeelde, doet mee in de lucht. Friends werkt aanstekelijk bij iedereen!


Bezoek de website van Friends

Meer over het feest

Laatst bijgewerkt : 4 sep 2003 - 16:15