Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Succesvolle rentree Van Nistelrooij
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Succesvolle rentree Van Nistelrooij

Aanvaller trefzeker tegen reserves Sparta

1 mrt 2001

Ruud van Nistelrooij heeft donderdagavond na bijna een jaar blessureleed een succesvolle rentree gemaakt in het tweede elftal van PSV. De aanvaller speelde met de reserves een uitwedstrijd tegen het tweede elftal van Sparta, dat in eigen huis alle hoeken van het veld te zien kreeg: 1-6. Van Nistelrooij toonde aan het scoren nog altijd niet verleerd te zijn. Hij nam twee van de zes Eindhovense treffers voor zijn rekening. Na 80 minuten werd hij vervangen.

Van Nistelrooij zelf keek met genoegen terug op zijn rentree. 'Ik heb lang naar deze wedstrijd tegen het tweede van Sparta toegewerkt. Het eerste kwartier had ik het moeilijk. Vooral ook omdat ik enkele felle tackles kreeg te verduren. Dat was even wennen. Daarna ging het wel. Ik kijk ook uit naar zaterdag. Tijdens de thuiswedstrijd tegen Roda JC zit ik op de bank. Trainer Gerets kennende laat hij me zeker invallen. Dat wordt echt kippenvel', aldus de aanvaller.

De Supportersvereniging zal aanstaande zaterdag speciale aandacht besteden aan de terugkeer van Ruud van Nistelrooij. Maar als PSV Supporter kun je nu al Ruud feliciteren met zijn rentree op het PSV Fanboard actueel.

Ook kunt u met ingang van aanstaande zaterdag een exclusief t-shirt van de rentree van Ruud van Nistelrooij kopen in de Supporterswinkel in het Philips Stadion (ingang 11), maar haast u want op=op!

(HK-DvG)