Home > Nieuws > PSV mazzelt zich naar een gelijkspel

PSV mazzelt zich naar een gelijkspel

RBC scoort alle doelpunten

9 nov 2003 - Door: ES
Guus Hiddink

In een voor PSV dramatische pot voetbal wist PSV vanavond in eigen huis niet te winnen van streekgenoot RBC. De ploeg uit Roosendaal zette PSV na vijf minuten nog wel op een 1-0 voorsprong, maar maakte de schade na een half uur spel in de tweede helft weer ongedaan.

Tussen de twee doelpunten in legden de Eindhovenaren een gruwelijk staaltje slaapverwekkend voetbal aan de dag. Het merendeel van de PSV-supporters wist wonderwel wakker te blijven. Zij deelden aan de spelers een striemend fluitconcert uit. Het leek de mannen van coach Guus Hiddink niets te interesseren. Het spel werd er namelijk geen moment beter op, al was er na de 1-1 van Thompsson nog wel een klein slotoffensief. Die inspanning kwam echter veel en veel te laat, zodat de eindstand zou blijven steken op 1-1.

• Hofland, Bouma (PSV)

• 5' 1-0 Molenaar (e.d.)
    73' 1-1 Thompson

Laatst bijgewerkt : 9 nov 2003 - 0:21