Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Politie en burgemeester Arnhem lelijk in de fout
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Politie en burgemeester Arnhem lelijk in de fout

Vitesse blijft combi

9 dec 2003 - Door: MS

De verplichte buscombiregeling voor de uitwedstrijd tegen Vitesse op 20 december aanstaande blijft gehandhaafd.
Men grijpt nu terug op een incident van vorig jaar waar PSV supporters werden aangevallen door Vitesse "supporters". Dit omdat de Arnhemse politie het gerucht van een supporter, dat er een bijkomst zou worden georganiseerd tussen NEC en PSV supporters, nergens bevestigd heeft kunnen krijgen.
Een laffe daad van de Arnhemse politie wat in het geheel niet past in het beleidsplan "voetbalvandalisme" en zeker niet thuishoort bij "maatwerk". Men heeft zelfs verzuimd deze combi voor aanvang van de competitie aan de KNVB te melden, terwijl dit verplicht is.

Uiteraard zullen we de SOVS met klem verzoeken de KNVB omtrent dit onderwerp uitgebreid te informeren. De supportersvereniging onderzoekt momenteel of we bepaalde acties kunnen en willen uitvoeren. We denken eraan om eerder te vertrekken om vervolgens met de 10 15 bussen een protestrit te houden in en door de stad Arnhem. Bovendien overwegen we een alternatieve opstapplaats vlak voor Arnhem.

Wij zullen de PSV supporters bij het doorgaan van de acties voortijdig informeren via deze website en via pagina 832 van NOS teletekst

Bestuur Supportersvereniging PSV

Laatst bijgewerkt : 9 dec 2003 - 13:28