Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > 16 februari as.: Tafelvoetbaltoernooi!
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

16 februari as.: Tafelvoetbaltoernooi!

3e tafelvoetbaltoernooi

10 jan 2004 - Door: DvG

Na het succes van de vorige twee edities in 2001 en 2002 zal er ook dit jaar weer een tafelvoetbaltoernooi worden georganiseerd. Dit jaar zal het plaatsvinden op maandag 16 februari aanstaande in het Supportershome in het Philips Stadion. Het toernooi begint om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur.

Ook dit jaar zullen we trachten te kijken of er een aantal PSV spelers mee willen doen (buiten mededinging!).

Nieuw is de wisselbeker die ingesteld gaat worden voor de kampioenen!

Beide vorige edities werd het toernooi gewonnen door Luc Jannes en Jeroen Groenemans, lukt het jou en jouw tafelvoetbalpartner om hen dit jaar wel te verslaan? Meld je dan snel aan!

Aanmelden kan door een e-mail met naam, lidmaatschapsnummer en adresgegevens te versturen aan tafelvoetbal@supver-psv.nl of te bellen met 040-2574782. Je kunt je alleen als team aanmelden en beide teamleden dienen lid te zijn van de Supportersvereniging.


Een andere activiteit die we dit seizoen nog proberen te organiseren is, net als vorig jaar, een darttoernooi. Voorlopige datum voor deze activiteit is 19 april 2004, deze datum is echter nog onder voorbehoud, omdat nog niet bekend is of het Supportershome op die datum beschikbaar is. Houd voor de definitieve datum van dat toernooi daarom onze website in de gaten.

Laatst bijgewerkt : 10 jan 2004 - 17:51