Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Supportershome verder aangekleed
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Supportershome verder aangekleed

25 jan 2004 - Door: DvG

Op verzoek van de Supportersvereniging PSV hebben leerlingen van het Pleincollege Aloysius/De Roosten zich de afgelopen week beziggehouden met het aankleden van wanden in het Supportershome in het Philips Stadion.
Al sinds de verhuizing van het home naar de nieuwe locatie waren de wanden van het nieuwe onderkomen nogal kaal. Dit had als reden dat er eerst nog een verbouwing van het home moest plaatsvinden voordat er iets aan de aankleding kon gebeuren. Nu de verbouwing is afgerond konden we dus de volgende stap zetten, een begin maken met de aankleding van het het Supportershome.

Na eerdere ervaringen met het Pleincollege (leerlingen van deze school waren ook al verantwoordelijk voor de wandschilderingen in opgang naar het oude home) was de keuze voor wie de wanden mocht aankleden makkelijk gemaakt.

Hieronder treft u een sfeerimpressie aan van de, uiterst succesvolle, beschilderde wanden:Overigens zal het een oplettende bezoeker bij het betreden van het home opvallen dat een aantal wanden nog niet "gedaan" zijn. Met deze wanden zijn andere plannen, maar hierover later meer.

Laatst bijgewerkt : 25 jan 2004 - 22:09