Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Supportersvereniging: Als de donder aan tafel!
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Supportersvereniging: Als de donder aan tafel!

Supportersvereniging dringt aan op onmiddellijk overleg

10 feb 2004 - Door: MS

De supporters van PSV vinden dat de Raad van Commissarissen enerzijds en voorzitter Van Raaij en trainer Hiddink anderzijds onmiddellijk het overleg over de toekomstige ontwikkelingen bij de voetbalclub moeten heropenen. De voorzitter van de Supportersvereniging Ger van Os heeft dit dinsdag gezegd.
Volgens Van Os doen alle partijen er goed aan meteen een einde te maken aan de op gang gebrachte mediahype. "We doen een beroep op alle betrokkenen om als de donder met elkaar aan tafel te gaan zitten. Wat nu gebeurt kan niet. We moeten voorkomen dat de zaak escaleert." De voorzitter erkent dat de supportersvereniging niets kan eisen. "We kunnen wel een dwingende oproep doen om constructief met elkaar te gaan praten. Via de seizoenkaarten zijn we immers goed voor eenvijfde van de begroting."
Volgens Van Os telt alleen het voortbestaan van PSV als topvoetbalclub in Nederland en daarbuiten. "Daar gaat het om. We moeten voorkomen dat aan die positie wordt getornd. Het gaat om het belang van PSV op de lange termijn. Alle persoonlijke en individuele belangen zijn vergankelijk."
De voorzitter van de supportersvereniging vindt dat Van Raaij niet verdient wat hem nu overkomt, te meer niet omdat hij ook al de affaire Spooren voor zijn kiezen heeft gekregen. Hij heeft er echter ook begrip voor dat de Raad van Commissarissen op de rem trapt nu het financieel gezien erg slecht gaat met de Eindhovense club.

Laatst bijgewerkt : 10 feb 2004 - 21:03