Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Geslaagd tafelvoetbaltoernooi
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Geslaagd tafelvoetbaltoernooi

Tessa Kerkhof en Yuri Otten de winnaar!

18 feb 2004 - Door: DvG

Op 16 Februari organiseerde de Supportersvereniging voor de derde maal in successie haar inmiddels traditionele tafelvoetbaltoernooi.
Deze editie werd er voor de eerste keer om een felbegeerde wisseltrofee gespeeld, deze beker voorzien van de namen van de winnende teams zal te bewonderen zijn in het Supportershome.
Kevin Hofland, Caspar Bogelund en Remco van der Schaaf waren namens de PSV selectie aanwezig, waar met name Kevin Hofland liet zien bijzonder getalenteerd te zijn (zou hij geoefend hebben?).

Na de poule- en knock-out rondes ging de troostfinale tussen de teams van Jurgen Leuntjes en Martijn Nooijen enerzijds en de heren van Dijck en van Lierop anderzijds. Hier was een uitslag van 11-7 te noteren.

De bloedstollende finale ging uiteindelijk verrassend tussen Joost Kleij en Ralph van Lierop en het “gemengde" team van, favorieten voor de titel, Tessa Kerkhof en Yuri Otten. Laatst genoemde dame en heer gingen er met de hoofdprijs (een ingelijste PSV foto naar keuze én de wisselbeker) vandoor, door een uitslag van 11-5 op het bord te zetten.

De poedelprijs was dit jaar een prooi voor Pieter en Tommie die niets vermoedend als toeschouwer binnen kwamen, toch deelnamen, en uiteindelijk toch nog een partij winnend wisten af te sluiten.

Wellicht een aanmoediging voor volgend jaar?

De prijzen werden uitgereikt door de spelers die als dank voor hun inzet en aanwezigheid twee heerlijke flessen wijn cadeau kregen.

Voor de volledigheid nog even de uitslag:
1- Tessa Kerkhof en Yuri Otten
2- Joost Kleij en Ralph van Lierop
3- Jurgen Leuntjes en Martijn Nooijen
4- De heren van Dijck en van Lierop

Laatst bijgewerkt : 18 feb 2004 - 19:42