Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Donderdag 29 april: Forumavond m.m.v. Studio Sport!
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Donderdag 29 april: Forumavond m.m.v. Studio Sport!

Een avondje Studio Sport

18 mrt 2004 - Door: DvG

De laatste tijd is er al uitgebreid aandacht aan besteed, de Nederlandse sportpers zou te duidelijk haar voorkeur uitspreken voor bepaalde clubs. Als één van de grootste voorbeelden van deze (veronderstelde) partijdigheid wordt altijd Studio Sport genomen.

Ook PSV voorzitter Harry van Raaij heeft hierover al vaker zijn ongenoegen geuit en ook de PSV supporters zijn soms ontevreden over de aandacht die aan PSV besteed wordt.

Studio Sport wil deze vooroordelen van PSV zijde eens en voor altijd uit de wereld trachten te helpen. We hebben hen dan ook bereid gevonden om deel te nemen aan een forumavond en wel op donderdag 29 april aanstaande in het Supportershome in het Philips Stadion. De avond zal beginnen om 20.00 uur en is alleen toegankelijk voor leden van de Supportersvereniging PSV en de toegang voor deze leden is gratis!

Tijdens deze avond wil een aantal prominente Studio Sport medewerkers de discussie aangaan met de leden van de Supportersvereniging PSV. In het forum zullen (onder voorbehoud) plaatsnemen Arno Vermeulen (Chef Sport), Umberto Tan, Tom Egbers, Toine van Peperstraten (presentatoren) en Rene van Rijswijk (eindredacteur). Een korte inleiding zal worden verzorgd door Arno Vermeulen.

Om de avond in goede banen te leiden stellen wij het op prijs als PSV supporters vantevoren eventuele thema's aangeven waarover zij willen spreken.

Mogelijke thema's kun je op verschillende manieren aandragen:Let op! alleen op bovenstaande manieren ingediende thema's kunnen wij verwerken!

Laatst bijgewerkt : 25 apr 2004 - 8:08