Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Schalke en Tottenham willen Van Bommel
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Schalke en Tottenham willen Van Bommel

Ook Arsenal wellicht nog in de race

22 mrt 2004 - Door: HK
Mark van Bommel

De kans dat mark van Bommel PSV aan het einde van het seizoen gaat verlaten, lijkt met de dag groter te worden. Het Engelse Tottenham Hotspur wordt steeds nadrukkelijker in verband gebracht met de aanvoerder van PSV. Bij de club uit Londen zullen ervaren rotten als Darren Anderton en Gusatvo Poyet de club gaan verlaten. Van Bommel wordt, mede gezien door zijn internationale ervaring, gezien als een zeer belangrijke kandidaat om een van de opengevallen plaatsen op te vullen.

Volgens Van Bommel's zaakwaarnemer Karel Jansen zou Van Bommel wel oren hebben in een overgang naar Tottenham, ondanks dat deze club de laatste jaren nauwelijks Europese wedstrijden heeft gespeeld.

Maar er zijn meer kapers op de kust. Het Duitse Schalke '04 zou binnenkort al een gesprek hebben met PSV om te bekijken of Van Bommel de overstap naar de Duitse club kan maken. Ook Arsenal heeft Van Bommel nog niet helemaal afgeschreven. Er bestaat een kans dat de Braziliaan Gilberto Silva van Arsenal naar Atletico Madrid zal verhuizen. In dat geval zou Van Bommel weer in beeld komen bij trainer Arsene Wenger.

Laatst bijgewerkt : 23 mrt 2004 - 8:25