Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Geruchtencircuit draait op volle toeren
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Geruchtencircuit draait op volle toeren

Wie gaat PSV verlaten en wie komt?

31 mrt 2004 - Door: DvG
Dennis Rommedahl

Het geruchtencircuit rond PSV draait weer op volle toeren.

Zo meldt het Eindhovens Dagblad vanochtend dat PSV interesse zou hebben in Andy van der Meyde van Inter Milan. De ex-Ajacied zou in de Italiaanse stad ontevreden zijn en zelfs bereid zijn een groot deel van zijn salaris in te leveren om in Nederland te kunnen spelen. Hoe hoog de transfereisen zijn voor de speler (en of Inter de speler überhaupt wil verkopen), die pas 3 kwart jaar in Milaan speelt, was echter niet bekend. Deze zullen echter niet mals zijn.

Bovendien meldt dezelfde krant dat Dennis Rommedahl PSV zou willen gaan verlaten. De Deense vleugelspits zou hopen op een goed Europees Kampioensschap, waar hij zich in de kijker zou kunnen spelen. De speler heeft nog een contract bij PSV tot 2005.

Daarnaast wist de Eindhovense krant ook nog te melden dat John de Jong en Wilfred Bouma het contract bij PSV zullen gaan verlengen.

Verdere geruchten: Kezman zou in beeld zijn bij een tweetal Engelse clubs, Birmingham City en PSV's toekomstige tegenstander in de UEFA Cup Newcastle United. Birmingham zou zelfs al een bod uitgebracht hebben.

En... Mark van Bommel mag van PSV gaan onderhandelen met Schalke '04 en met Tottenham Hotspur, het bod van beide clubs zou voor PSV voldoende zijn om de aanvoerder toestemming te geven om verder te praten.

Laatst bijgewerkt : 31 mrt 2004 - 8:12