Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > PSV en Van Persie onderhandelen verder
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

PSV en Van Persie onderhandelen verder

Voorkeur voor PSV boven buitenland ?

21 apr 2004 - Door: ST

De overgang van Robin van Persie naar PSV komt steeds dichterbij. Voorzitter Harry van Raaij van de Eindhovense club voerde dinsdag voor de vijfde keer binnen twee dagen een gesprek met de zaakwaarnemer van de aanvaller van Feyenoord. Tot een overeenstemming tussen PSV en Van Persie kwam het nog niet. Beide partijen spraken wel over een goed en zinvol gesprek.

De bedoeling is dat PSV en Van Persie nog deze week verder onderhandelen. Daarna moet de Eindhovense club nog met Feyenoord tot een akkoord komen. De Rotterdamse club vraagt naar verluidt ongeveer 3 miljoen euro voor Van Persie. Feyenoord wil daarnaast mee delen in de winst die PSV mogelijk maakt bij een eventuele latere verkoop van het talent.

PSV is voor Van Persie op dit moment de enige serieuze optie. De aanvaller weet dat Sevilla ook interesse in hem heeft. Afgevaardigden van de Spaanse club verblijven op dit moment zelfs in Nederland. Met Van Persie hebben ze echter niet gesproken.

Bestuursleden van Schalke 04 vertelden dinsdag tegen Duitse journalisten dat ze behalve voor Mark van Bommel ook belangstelling voor Van Persie hebben. Schalke 04 heeft zich echter nog niet bij de aanvaller van Feyenoord gemeld.

Laatst bijgewerkt : 21 apr 2004 - 9:24