Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Reserveer in je agenda: 3 september 2004 feest!!!
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Reserveer in je agenda: 3 september 2004 feest!!!

mmv de PSV selectie

9 mei 2004 - Door: DvG

Op vrijdag 3 september 2004 organiseert de Supportersvereniging PSV, onder het motto "De Twaalfde Man presenteert", weer haar jaarlijkse (grootse) Supportersfeest.

Na het succes van vorige jaren zal de locatie ook dit jaar weer het Koningshof in Veldhoven zijn.

De artiesten die dit jaar zullen optreden zijn:


  • Guus Meeuwis
  • Pater Moeskroen
  • En…de huisband van de Supportersvereniging: Friends!
De presentatie is ook dit jaar weer in handen van veldspeaker Peter Raaijmakers en uiteraard zal ook de selectie van PSV haar medewerking verlenen aan de spetterende avond! Dit jaar hebben we ook de bondscoach verzocht om de eventuele PSV spelers die dan in de selectie van Oranje zitten de mogelijkheid te bieden om het feest bij te wonen (een antwoord hebben we helaas nog niet terug).

Leden van de Supportersvereninging PSV kunnen vanaf medio juni gratis kaarten afhalen in de Supporterswinkel (ingang 11 Philips Stadion) op vertoon van hun Supportersclubcard. Voor introducés (onder begeleiding van een lid) en overige PSV clubcardhouders kosten de kaarten €7,50 en ook deze zijn af te halen in de Supporterswinkel. Leden ver buiten Eindhoven kunnen kaarten bestellen. Voor meer informatie hierover neem contact op met de Supporterswinkel via telefoonnummer 040-2574782 of via e-mail info@supver-psv.nl.

Houd in de komende tijd (tot 3 september 2004) deze site in de gaten voor meer informatie over het feest!

Laatst bijgewerkt : 9 mei 2004 - 13:19