Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > UEFA-Cup replica terecht
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

UEFA-Cup replica terecht

Theo Maassen brengt UEFA-Cup replica terug

15 mrt 2001 - Bron: NOS

Theo Maassen verraste gisterenavond in het NOS-programma "Na Elven" vriend en vijand door de replica van de UEFA-Cup beker uit z'n tas te halen die vorig jaar uit het Philips Stadion is gestolen. De cabaretier gaf als redenen aan dat het een actie was voor een vriend voor de geboorte van een kind, ook de persoonlijke afkeer tegen de Euro-league zou een reden zijn geweest.
Theo Maassen zelf zegt dat de daad heeft plaatsgevonden tijdens de opname van het TV-programma "All Stars", de wijze waarop werd niet geheel duidelijk.
Pedro Salazar, perswoordvoerder van PSV, zei in een eerste reactie het een slechte grap te vinden. Diverse mensen binnen de club hebben in de stress gezeten en na zo'n lange tijd kun je dan niet met zo'n grap aankomen vindt Pedro Salazar.
PSV is dan ook niet bereid om mee te werken aan een overhandiging vanavond van de replica door Theo Maassen aan Harry van Raaij. Volgens Pedro Salazar is PSV niet van plan om aan een dergelijke publiciteitsstunt van Theo Maassen mee te werken.
De supporters van PSV lijken het wel positief op te vatten en zien er de humor van in.
Vanavond is het aan PSV om de volgende stap te zetten op weg naar een nieuwe replica!

(RD)