Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > PSV Open dag: de aftrap van je vakantie
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

PSV Open dag: de aftrap van je vakantie

Maandag 26 juli 2004

22 jul 2004 - Door: DvG

PSV Open Dag: de aftrap van je vakantie!

Maandag 26 juli

PSV nodigt je van harte uit voor een fantastische middag in het Philips Stadion. Op het programma staan onder meer:Aanvang is 12.00 uur, de toegang is gratis.

Het is zoals altijd een dag voor het hele gezin, waarbij de presentatie van de PSV-selectie natuurlijk centraal staat. De selectie telt vele nieuwe gezichten die op passende wijze welkom worden geheten. De Open Dag 2004 bestaat uit een buiten- en binnenprogramma. Het buitenprogramma begint om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur. Het parkeerterrein aan de Westzijde van het Philips Stadion wordt omgetoverd tot een echte ‘Ramblas’. Een activiteitenplein voor jong en oud, waar de partners van PSV aanwezig zijn met diverse items.

Zo is Coca Cola aanwezig met het van televisie bekende Coke 360-spel, filmt Philips iedereen die een hoogstaand trucje in huis heeft (wat wordt uitgezonden op een scherm) en uiteraard ontbreekt ook Nike niet. Zij zijn aanwezig met een compleet kunstgrasveld waarop het publiek de nieuwste Nike-attributen kan testen. De Staatsloterij is aanwezig met een schminktaxi, Bavaria rijdt de populaire darts-bus voor en uniek is het kijkje dat het publiek mag nemen in de officiële spelersbus van PSV.

Om 15.00 uur begint het binnenprogramma met een training van de A1-selectie onder leiding van Ricardo Moniz. Hij demonstreert de trainingsmethode van Wiel Coerver. Aansluitend wordt de nieuwe fanclub voor jongeren gelanceerd en vinden er optredens van artiesten plaats. De presentatie van de spelers van de A-selectie vormt zoals ieder jaar het hoogtepunt van de dag. Daarna volgt een demonstratietraining en als afsluiting de handtekeningensessie op het PSV-plein, vanaf ongeveer 16.30 uur.

Tot maandag 26 juli!

PS. Neem je digitale camera mee en maak foto’s. Ga daarna naar www.albumservice.nl/psv om je persoonlijk fotoalbum samen te stellen, ook met foto’s van professionele fotografen!


Alle activiteiten van de Supportersvereniging PSV op de Open Dag...

Laatst bijgewerkt : 22 jul 2004 - 17:02