Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Hiddink wil Philips betrekken in transfer Robinho
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Hiddink wil Philips betrekken in transfer Robinho

Hiddink bestmepelt Tevez als 'onhaalbaar'

20 okt 2004 - Bron: AD - Door: ES
Guus Hiddink

In het Algemeen Dagblad van vandaag wordt niet alleen vooruitgeblikt naar de Champions League wedstrijd van PSV, dat vanavond tegen Rosenborg BK speelt. Guus Hiddink laat zich in het artikel tevens uit over zijn zoektocht naar een nieuwe spits.

De directeur en tevens trainer/coach van PSV heeft de afgelopen weken veel wedstrijden in Zuid-Amerika bezocht, waarbij zijn aandacht vooral uitging naar de Argentijn Tevez. Hiddink liep hem onlangs 'toevallig' tegen het lijf in een restaurant. Tijdens dat gesprek werd het de PSV-coach duidelijk, dat de wonderspits niet voor een avontuur in Eindhoven kan worden warmgemaakt. Hiddink: "Ik heb hem eens recht in zijn ogen gekeken en geconstateerd dat die jongen om een aantal redenen niet meer haalbaar is voor ons. Te veel ster, te ver heen, dat gaat niet meer."

De linkerspits van Santos, Robinho, prijkt nu nadrukkelijk bovenaan Hiddink's verlanglijstje. "Die zou bij ons passen, maar de transferbedragen die over hem de ronde doen, zijn voor PSV onhaalbaar. Ik studeer nu op een constructie om hem wl naar ons te halen. Dat zou uiteindelijk een manier kunnen worden waarbij de firma Philips een rol speelt."

Laatst bijgewerkt : 20 okt 2004 - 14:12