Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Kezman laat media schrikken
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Kezman laat media schrikken

Kezman belegt 'persconferentie'

11 apr 2001 - Bron: Eindhovens Dagblad

Mateja Kezman liet gisteren de media even schrikken, hij belegde plots een korte persconferentie waar hij naar eigen zeggen een verklaring zou afleggen voor de Nederlandse media. De pers vroeg zich af wat de verklaring in zou kunnen houden; Werd het Juventus? AC Milan? Inter Milan?
Niet van dit alles bleek juist, Kezman wilde enkel de pers benadrukken dat ie het heel goed naar zijn zin heeft bij PSV en persee wil blijven.
Van vrienden had de Joegoslaaf gehoord dat er in de pers geruchten waren dat er een ruzie tussen hem en Gerets zou zijn omdat de trainer hem had gepasseerd in de wedstrijd tegen Ajax. Kezman wilde dit meteen rechtzetten om verdere speculaties te voorkomen.
De spits gaf nogmaals aan niet kwaad te zijn en begrip te hebben voor de tactische motivatie van Erik Gerets. Volgens Kezman behoord PSV tot de 10 belangrijkste clubs van Europa en wil hij zich hier ontwikkelen en een goed duo gaan vormen met Ruud van Nistelrooy.
Of vanavond de spits weer wordt gevormd door dit duo is nog niet bekend. Gerets heeft aangegeven hier nog over na te willen denken.

(RD)