Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Aanvullende informatie kaartverkoop Willem II
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Aanvullende informatie kaartverkoop Willem II

13 apr 2001

De wedstijd Willem II - PSV had als uitgangspunt een vrij-vervoer regeling. Aangezien er de laatste thuiswedstrijd tegen Willem II onregelmatigheden hebben plaatsgevonden tussen beide supportersgroepen is in overleg met Gemeente Tilburg en Willem II oorspronkelijk gedacht aan een verplichte buscombi.
Na intensief overleg tussen PSV, Willem II, Gemeente Tilbrug en de Supportersvereniging PSV is er besloten om de verplichte buscombi te versoepelen.
Er zijn voor PSV Supporters nu 2 mogelijkheden om de wedstrijd Willem II -PSV te bezoeken:
1 Busreis met de Supportersvereniging
2 Op eigen vervoer tot een vooraf bepaalde parkeerplaats in Tilburg waar men met bussen naar het stadion wordt gebracht en na de wedstrijd weer wordt afgezet. Het vervoer van en naar de parkeerplaats met de bus is hier erplicht, ook voor de in Tilburg woonachtige PSV supporters.
De parkeerplaats is voor de wedstrijd tussen 18.30 uur en 19.00 uur open. Na de wedstrijd is de parkeerplaats weer open van 21.15 uur tot 22.15 uur. Zoals gezegd vind er verplicht vervoer per bus van en naar de parkeerplaats plaats.

De omwisselbiljetten voor de supporters die er voor kiezen om met eigen vervoer naar de parkeerplaats in Tilburg af te reizen zijn te verkrijgen in de Supporterswinkel aan het stadion, waar deze supporters tevens een routebeschrijving naar de verplichte parkeerplaats zullen ontvangen.

Ondanks de mogelijkheid om op eigenvervoer naar Tilburg af te reizen adviseren alle partijen de PSV supporters om te kiezen voor de busreis vanuit Eindhoven.

(RD)