Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Voorbeschouwing: PSV gehavend naar Arnhem
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Voorbeschouwing: PSV gehavend naar Arnhem

Lodewijks enkele weken uitgeschakeld

14 apr 2001

PSV zal voor de competitiewedstrijd tegen Vitesse in het Gelredome geen beroep kunnen doen op enkele vaste krachten en enkele reservespelers. Zo ontbreken naast de langdurig geblesseerde André Ooijer ook Chris vd Weerden (ziek), Eric Addo (ziek), Johann Vogel (geschorst), Yuri Nikiforov (last van scheenbeen, maar kan heel misschien toch spelen) en reservedoelman Patrick Lodwijks. De laatste heeft dermate last van zijn achillespees, dat besloten werd zijn rechtervoet in het gips te zetten. Hierdoor zal Lodewijks zeker enkele weken uit de running zijn. Zijn plaats op de bank wordt ingenomen door Gino Coutinho, talentvolle doelman van het tweede elftal. Ruud van Nistelrooij heeft last van zijn hamstrings, maar zal waarschijnlijk toch kunnen spelen.
Ook aan de kant van Vitesse ontbreken de nodige spelers. Om uiteenlopenden redenen kan Ronald Koeman geen beroep doen op Martel, Zongo, laros en Sikora. Van Hintum en Stefanovic zijn twijfelgevallen.

De vermoedelijke opstellingen:
PSV: Waterreus, Heintze, Hofland, Dirkx, Faber, Ramzi, De Jong, van Bommel, Rommedahl, Kezman en Van Nistelrooij(?).
Vitesse: Zoetebier, Van Hintum(?), Stefanovic(?), Knol, Nanu, Janssen, Kreek, vd Schaaf, Fortes, Peeters en Amoah.

De wedstrijd begint zondagmiddag om 17.15 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Herman van Dijk. Het duel wordt rechtstreeks uitgezonden op Canal .
(HK)