Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Kampioensfeest op 6 mei (onder voorbehoud)
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Kampioensfeest op 6 mei (onder voorbehoud)

Wedstrijd PSV - Heerenveen verplaatst naar 6 mei

21 apr 2001 - Bron: Eindhovensdagblad

Het kampioensschapsfeest zal zondag 6 mei plaatsvinden rond de wedstrijd PSV - Heerenveen die verplaatst is van 5 mei naar deze zondag. Ook al mocht PSV a.s. zaterdag tegen Willem II al kampioen worden, dan nog zal het feest pas plaatsvinden op 6 mei. De wedstrijd Willem II - PSV blijft dus gewoon staan op zaterdag 28 april.
In het ideale draaiboek van PSV, gemeente Eindhoven en politie vindt de huldiging van de kampioensploeg onder leiding van Erik Gerets die dag om 19.00 uur plaats op het Stadhuisplein in Eindhoven. Daarvoor zullen de spelers op een platte wagen door de stad worden gereden. De wagen vertrekt om 18.00 uur bij het Philips Stadion en gaat via de Sint-Antoniusstraat; Willemstraat; Emmasingel; 18 Septemberplein; Vestdijk; Ten Hagestraat en Kerkstraat naar het Stadhuisplein. Omdat de Wal dan dicht is, gaat de ploeg via de Paradijslaan 'achterom' naar het stadskantoor en het Stadhuisplein.
De huldiging op het stadhuisplein zal niet op het bordes plaatsvinden maar op een speciaal gebouwd podium aangezien er verbouwingen aan en rondom het stadhuis plaatsvinden.
Naast de huldiging zullen diverse artiesten optreden waarvan de namen voorlopig nog 'geheim' zullen blijven.
Op de markt worden grote videoschermen geplaatst, de mogelijkheid wordt bekeken om hierop de wedstrijd PSV - Heerenveen rechtstreeks uit te zenden.
Probleem vormt nog de koopzondag die op 6 mei in Eindhoven plaatsvindt.

(RD)