Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Aanvullende reisinformatie Roda JC - PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Aanvullende reisinformatie Roda JC - PSV

Omwisselpunt verlegd na aandringen Supportersvereniging PSV

22 aug 2005 - Door: MSe

In tegenstelling tot eerdere berichten kunnen supporters die gebruik maken van de autocombi naar Roda JC hun (met de PSV Uitkaart gekochte) omwisselbiljet omwisselen op parkeerplaats Roevenpeel (AC Restaurant) bij Nederweert, langs de A2.

Het omwisselen van de autocombi kaarten kan tussen 14.30 uur en 15.00 uur op de bovengenoemde parkeerplaats en dus NIET bij het Philipsstadion in Eindhoven.
Vervolgens kan naar de parkeerplaats P5 van het Parkstad Limburg Stadion worden gereden waar een scan wordt gemaakt van de uitkaart.

PSV supporters die woonachtig zijn ten zuiden van Maasbracht kunnen omwisselen bij het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade. Zij dienen vooraf wel een e-mail te sturen naar kaartverkoop@psv.nl waarin zij hun naam en relatienummer van de PSV (S)CC vermelden. De adresgegevens van deze personen wordt geverifieerd. Zij kunnen vervolgens op vertoon van hun omwisselbiljet parkeren op P7 waar een scan van de PSV Uitkaart wordt gemaakt.

Door bovengenoemde regeling is door de lokale autoriteiten van Kerkrade gehoor gegeven aan de wens om een zo optimaal mogelijke regeling te treffen voor de autocombi. Hierbij dient nadrukkelijk opgemerkt te worden dat het PSV-supporters niet is toegestaan om zich op de wedstrijddag te bevinden in Kerkrade, anders dan op de route tussen A76 en het Parkstad Limburg Stadion en dat er rondom het stadion in Kerkrade een alcoholverbod geldt

Laatst bijgewerkt : 23 aug 2005 - 8:06