Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Radio Veronica DJ Kicken start actie voor Van Bommel
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Radio Veronica DJ Kicken start actie voor Van Bommel

13 okt 2005 - Bron: www.MarkMoetMee.nl - Door: Chris

Radio Veronica DJ Kicken start actie voor voetballer Van Bommel

Radio Veronica DJ Patrick Kicken is een actie gestart om Mark van Bommel terug te krijgen in het Nederlands Elftal. Mark van Bommel, die behoort tot één van de beste middenvelders van Nederland, werd de afgelopen wedstrijden niet geselecteerd door bondscoach Marco van Basten. Onder het motto: 'Mark Moet Mee!' kunnen voor-, maar ook tegenstanders van de voetballer even bondscoach zijn en hun mening over Mark van Bommel geven via de aktie site www.markmoetmee.nl.

Radio Veronica DJ Patrick Kicken: "Nu het Nederlands Elftal zich heeft gekwalificeerd voor het WK in Duitsland wordt het tijd een basisplaats veilig te stellen voor Mark van Bommel. Als oud-klasgenoot van Mark ben ik misschien wat bevooroordeeld, maar uit de honderden reacties die al binnen een dag binnenkwamen blijkt dat ook het merendeel van de Veronica luisteraars het met mij eens is. Een voetballer als Van Bommel kunnen we goed gebruiken tegen gevaarlijke ploegen op het WK in Duitsland."

Mark van Bommel reageerde afgelopen maandagochtend tijdens het programma 'Kicken Wordt Wakker!' erg verrast op de website en actie. Mark: "Alle kleine beetjes helpen. Het doet me deugd dat zoveel voetballiefhebbers aan mij denken."

Om de actie 'Mark Moet Mee!' verder kracht bij te zetten, belt Kicken tijdens zijn ochtendprogramma met voetbalexperts Hans Kraay, Youri Mulder, Johan Derksen en Toine van Peperstraten. Zij geven antwoord op de vraag: 'Waarom moet Van Bommel mee naar het WK?'.

Het ochtendprogramma 'Kicken Wordt Wakker!' met Patrick Kicken is iedere werkdag van 05.00 - 09.00 uur te beluisteren bij Radio Veronica. Radio Veronica is met de beste 80's & 90's Hits in heel Nederland via de ether en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.

Laatst bijgewerkt : 13 okt 2005 - 11:26