Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Info: AZ - PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Info: AZ - PSV

Eredivisie
14 feb 2006 - Door: MS

AZ - PSV

Eredivisie
Zondag 26 februari 2006, 12.30 uur.

Verkoopvoorwaarden:
Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten in combinatie met een busreis verkrijgbaar als ook omwisselbiljetten voor een autocombi. PSV Seizoen Club Card-houders, leden van de Supportersvereniging PSV en PSV Club Card-houders kunnen één kaart kopen. Voor deze wedstrijd is een PSV Uitkaart verplicht! De verkoop start zaterdag 18 februari 09.00 uur en eindigt zaterdag 25 februari om 14.00 uur.
De mogelijkheid bestaat dat, indien de busreis is volgeboekt, de verkoop voor de busreis eerder stopt.

Prijzen:
kaarten autocombi: €22,00

kaarten in combinatie met een busreis:
Leden Supportersvereniging PSV: €22,80
PSV Seizoen Club Card-houders en PSV Club Card-houders: €32,80

Verkooppunt:
De omwisselbiljetten zijn te boeken via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben. Het is ook mogelijk om kaarten te boeken voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Card-houders indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselen vindt plaats op 2 omwissellocaties.
Supporters uit het Zuiden kunnen omwisselen op de parkeerplaats van Shell station “Ruwiel" gelegen
aan de A2 tussen afslag 4 en 5 ter hoogte van Breukelen.
Supporters uit het Oosten kunnen omwisselen op parkeerplaats “Bastion" gelegen aan de A1 tussen afslag 6 en 7 ter hoogte van Naarden.
Voor beide locaties geldt dat het omwisselen plaatsvindt tussen 10.00 uur en 11.00 uur. Bij het omwisselen ontvangt men een 2e omwisselbiljet plus een routebeschrijving naar een afgeschermd gedeelte van het parkeerterrein gelegen op de draf- en renbaan gelegen naast het stadion in Alkmaar. Hier dient ter plaatse nog een parkeertoeslag te worden betaald van € 0,70 euro per auto.

Opmerkingen busreis:
De bussen vertrekken om 09.30 uur van het parkeerterrein aan de westzijde van het Philips Stadion. Er zijn alternatieve opstappunten in Hedel en in Vianen. Indien u hiervan gebruik wenst te maken, dan kunt u dit bij het boeken vermelden. Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus. Voor meer informatie over de busreis en opstappunten neem je contact op telefoonnummer 040 2574782.


Laatst bijgewerkt : 14 feb 2006 - 17:20