Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Info: RBC - PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Info: RBC - PSV

Eredivisie
10 mrt 2006 - Door: MS

RBC Roosendaal - PSV (01/04/2006)
Zaterdag 1 april 2006, 19.30 uur.

Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten in combinatie met een busreis verkrijgbaar als ook kaarten voor eigen vervoer. Voor deze wedstrijd is een PSV Uitkaart verplicht! De verkoop start zaterdag 11 maart 09.00 uur en eindigt donderdag 30 maart om 22.00 uur. De mogelijkheid bestaat dat, indien de busreis is volgeboekt, de verkoop voor de busreis eerder stopt.

Prijzen:
kaarten autocombi: 21,50

Kaarten in combinatie met een busreis:
Leden Supportersvereniging PSV: 22,50
PSV Seizoen Club Card-houders en PSV Club Card-houders: 32,50

Verkooppunt:
De omwisselbiljetten zijn te boeken via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben. Het is ook mogelijk om kaarten te boeken voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Card-houders indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Opmerkingen eigen vervoer:
PSV Supporters kunnen de auto parkeren bij het bezoekersvak (ingang Industriestraat). Bij de ingang van het bezoekersvak wordt het omwisselbiljet omgeruild tegen de toegangskaart.

Opmerkingen busreis:
De bussen vertrekken om 17.30 uur van het parkeerterrein aan de westzijde van het Philips Stadion. Er is een alternatief opstappunt in Gilze-Rijen. Dit is parkeerplaats Molenheide, gelegen aan de A58 tussen afslag 12 en 13. Indien u hiervan gebruik wenst te maken, dan kunt u dit bij het boeken vermelden. Op de terugweg stoppen de bussen op parkeerplaats Raakeind aan de andere zijde van de A58.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus. Voor meer informatie over de busreis en eventuele opstappunten neem je contact op met telefoonnummer 040 2574782.

Laatst bijgewerkt : 10 mrt 2006 - 17:55