Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > GUUS HIDDINK en Timmy Simons in het Supportershome

GUUS HIDDINK en Timmy Simons in het Supportershome

Verrassingsbezoek Hiddink enthousiast ontvangen

19 mrt 2006

Ditmaal geen 2 spelers in het Supportershome na de wedstrijd tegen NEC, maar één speler en de trainer. Het waren Timmy Simons en Guus Hiddink die een bezoek brachten aan het Supportershome na de nipte 1-0 overwinning.

Het verrassingsbezoek van Guus Hiddink werd enthousiast door de aanwezigen ontvangen en natuurlijk werd Guus Hiddink bedolven door vragende supporters of ie nu wel of niet bij PSV blijft. Maar net als tegen de media liet Hiddink ook tegenover de Supporters nog niks los, nog even geduld hebben tot volgende week. Het was wel de ideale gelegenheid om met de trainer op de foto te gaan en die ene handtekening aan de verzameling toe te voegen.



Je zou verwachten dat de aanwezigheid van zijn trainer het bezoek van Timmy Simons zou overschaduwen, maar niks was minder waar. Met een pintje in de hand voelde de Belg zich andermaal helemaal thuis onder de supporters en had zijn handen vol aan de vele verzoeken van de fans. Zelfs toen Hiddink weg moest bleef Simons nog even om ieder de aandacht te geven die dat vroeg alvorens naar de Business Club te vertrekken.

Laatst bijgewerkt : 19 mrt 2006 - 14:18