Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Woensdagavond afscheid technische staf
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Woensdagavond afscheid technische staf

11 apr 2006 - Door: Chris
Guus Hiddink

Na afloop van de wedstrijd PSV-Feyenoord neemt de club afscheid van Guus Hiddink, Fred Rutten en René Eijkelkamp. Het trainerstrio vertrekt na dit seizoen en dat laat PSV niet zomaar voorbij gaan in het laatste thuisduel.

Lightsticks
Bij binnenkomst in het Philips Stadion krijgt iedere supporter een zogeheten lightstick, een lichtgevend staafje. We vragen alle bezoekers om deze bij zich te houden tot ná de wedstrijd. Na afloop zullen alle lichten in het stadion gedoofd worden en daarbij is het de bedoeling dat alle supporters op hun plaats blijven zitten. Er zal vervolgens een artiest het veld opkomen - wie is nog even geheim, maar het is iemand die nog nooit in het stadion zong en één van de favorieten van Guus Hiddink is - en dan kan iedereen zijn lichtstaafje ‘knakken’. Hierdoor zullen er 35.000 lichtjes te zien zijn, die kunnen meezwaaien op de maat van de muziek.

Ereronde
Na het optreden van de artiest zal de technisch staf een traditionele ereronde lopen. We hopen dat we met uw steun een onvergetelijk afscheid kunnen organiseren van onze trainers. De competitiewedstrijd tegen Feyenoord begint woensdagavond om 20.00 uur.

Laatst bijgewerkt : 11 apr 2006 - 16:03