Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Supportersvereniging PSV vraagt Eindhovens referendum garantstelling PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Supportersvereniging PSV vraagt Eindhovens referendum garantstelling PSV

Laatste kans gemeente?

24 apr 2006 - Door: DvG

Onlangs heeft het college van Burgemeester en Wethouders aangekondigd niet garant te willen staan voor een herfinanciering van het Philips Stadion. De Supportersvereniging PSV is uitermate teleurgesteld in de opstelling van het Eindhovense college. “Wel de lusten van een kampioenschap maar niet de lasten van de ondersteuning van Eindhovens grootste marketinginstrument, daar lijkt het op!", aldus een getergde Ger van Os, voorzitter van de Supportersvereniging PSV. Zoals al eerder aangekondigd, overweegt de supportersvereniging andere stappen om de Eindhovense politiek te overtuigen van de noodzaak van ondersteuning van PSV. Inmiddels hebben wij het College van Burgemeester en Wethouders per brief geïnformeerd dat wij een referendum onder de Eindhovense bevolking wensen.

Sinds enige tijd kent de Gemeente Eindhoven de mogelijkheid een referendum te houden onder de Eindhovense bevolking. Rond de garantstelling van de gemeente voor de herfinanciering wil de Supportersvereniging PSV stappen gaan zetten om te komen tot deze volksraadpleging.

Echter in dezelfde brief heeft de Supportersvereniging PSV de Gemeente Eindhoven ook nog een aantal mogelijkheden geboden om een referendum te voorkomen en toch PSV te ondersteunen (via een garantstelling of iets anders). De supportersvereniging is van mening dat de Gemeente Eindhoven als laatste gemeente in Nederland ook maar eens kleur te bekennen en ook haar BVO op de één of andere wijze te ondersteunen.

Inmiddels heeft PSV haar steun aan dit initiatief van de Supportersvereniging PSV ook uitgesproken.

Laatst bijgewerkt : 24 apr 2006 - 22:45