Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Bloemen voor v. Nistelrooy, vd Doelen en Stinga
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Bloemen voor v. Nistelrooy, vd Doelen en Stinga

Groots afscheid van publiekslievelingen

17 mei 2001

Alle supporters worden opgeroepen om a.s. zondag voor de wedstrijd tegen De Graafschap bloemen mee te nemen voor 3 spelers die na dit seizoen afscheid nemen van PSV:
Ruud van Nistelrooy
Bjorn van der Doelen
Ovidiu Stinga

Net als vorig jaar met het afscheid van Stan Valckx en Luc Nilis moet het een grote bloemenzee worden langs de rand van het veld. PSV wil hiermee het afscheid van de publiekslievelingen extra benadrukken.
Ruud van Nistelrooy vertrekt naar zijn droomclub Manchester United. Een jaar later dan eigenlijk de bedoeling was, omdat een ernstige blessure vorig jaar roet in het eten gooide voor de Brabantse spits.
Bjorn van der Doelen vertrekt naar FC Twente, tegenstander van PSV in de Amstelcup-finale. De middenvelder van PSV oogstte veel lof door zijn fanatieke spelwijze en grootse inzet.
Ovidiu Stinga heeft van PSV geen contractverlenging aangeboden gekregen; momenteel heeft de Roemeen nog geen onderdak gevonden bij een andere club.
We wensen alle drie de spelers, die allen op veel steun vanuit het publiek mochten rekenen de voorbije jaren, veel succes bij het vervolg van hun carriere en we hopen op de steun van het publiek in hun laatste thuiswedstrijd.

(RD)