Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Ook PvdA onder voorwaarden accoord met garantstelling, maar...
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Ook PvdA onder voorwaarden accoord met garantstelling, maar...

nog steeds geen meerderheid in de raad!

3 jun 2006

Na de LPF heeft ook de PvdA in Eindhoven zich geschaard achter het initiatief voor een garantstelling voor PSV. Dit echter wel onder stringente voorwaarden.

Zo wil de PvdA nzicht in het financiële reilen en zeilen bij PSV én dat de waarde van het stadion en de Herdgang in kaart worden gebracht. De PvdA wenst dit als amendement op het voorstel reeds eerder ingediend door de LPF.

Dit betekent echter nog steeds niet dat er een raadsmeerderheid bestaat voor een gemeentegarantie voor PSV! Van de SP is in ieder geval bekend dat zij tegen de garantie zijn en het CDA wacht liever het collegevoorstel in het najaar af (maar dit komt wellicht te laat voor PSV (red.)). Van de VVD is bekend zij een positieve grondhouding ten opzichte van PSV innemen, maar hun houding ten opzichte van een garantstelling is onduidelijk, ditzelfde geldt eigenlijk ook voor Leefbaar Eindhoven.

Een raadsmeerderheid voor de garantstelling is dus nog steeds zéér onzeker! Wij gaan dus door met de handtekeningenactie en roepen iedereen die dit nog niet gedaan heeft als nog een (digitala) handtekening te plaatsen! Dit kan op diverse manieren!

Daarnaast roepen wij iedereen op die daartoe in staat is:

Kom naar de gemeenteraadsvergadering op 6 juni 2006!!!


En steun PSV, de vergadering is in het Stadhuis en begint om 15.00 uur!!!

Laatst bijgewerkt : 3 jun 2006 - 14:01