Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Banner Battle 2006: de prijzen!
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Banner Battle 2006: de prijzen!

Zondag as PSV - Feyenoord: Banner Battle!

11 sep 2006 - Door: DvG

Volgende week zondag zal tijdens de wedstrijd PSV-Feyenoord een nieuwe Banner Battle plaats gaan vinden. De bedoeling is dat de vier tribunes (en alle vakken) van het Philips Stadion bij opkomst van de spelers voor een zo groot mogelijke zee aan banners, vlaggen en ander sfeerverhogend materiaal zorgen. Na afloop van de wedstrijd zal op de internetsite van PSV Netwerk gestemd kunnen worden welke tribune voor de grootste sfeerbende heeft gezorgd.

Maar daarnaast is er ook nog een individuele wedstrijd aan de Battle verbonden.
Om alle supporters te motiveren om voor zo mooi mogelijke creaties te zorgen, heeft de Supportersvereniging PSV toegezegd de makers van de drie mooiste banners te belonen met enkele prijzen. De te winnen prijzen zijn als volgt:

Om mee te doen voor de prijzen moet je voor twee dingen zorgen: Allereerst natuurlijk dat je banner in het stadion te bewonderen is. Daarnaast zal er een foto op internet moeten komen te staan. Na afloop van de wedstrijd zal op het forum van PSV Netwerk een topic geopend worden, waarin foto’s geplaatst kunnen worden van alle banners die in het stadion aanwezig waren. Vervolgens zal hieruit op onafhankelijke wijze een selectie van 20 banners gemaakt worden, waarop daarna door iedereen gestemd kan worden. Winnaars worden uiteraard degenen met de meeste stemmen.

Wij hopen dat de komende Banner Battle net zo’n groot succes wordt als vorig jaar, en die wellicht zelfs kan overtreffen. Dan zal voor de voetbalwedstrijd, waar het tenslotte allemaal voor bedoeld is, ongetwijfeld hetzelfde gelden.

Iedereen veel succes!

Laatst bijgewerkt : 11 sep 2006 - 18:44