Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Gemeente Almelo en PSV stoppen juridische procedures
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Gemeente Almelo en PSV stoppen juridische procedures

25 sep 2006 - Door: DvG

De Supportersvereniging PSV, de betaald voetbalorganisatie PSV, de SOVS en de Gemeente Almelo hebben besloten de juridische procedures rond de combiregeling te beŽindigen. Voortzetting van de rechtszaak vinden ze weinig zinvol omdat vooral op procedures wordt getoetst. Partijen willen niet langer terug kijken, maar vooruit en goede afspraken maken voor de komende wedstrijden.

Afgelopen week hadden de drie partijen een constructief overleg dat op initiatief van het bestuur van PSV plaatsvond. Voorzitter Van Os van de Supportersvereniging PSV: "Het gaat ons om maatwerk. En we zijn door het gesprek tot de conclusie gekomen dat we dat nu ook in Almelo aantreffen." Burgemeester Knip: "Het gaat erom dat het voetbal veilig is en veilig blijft. Voor iedereen. Een duidelijke aanpak blijft uitgangspunt, maar goed gedrag van supporters moet worden beloond." Burgemeester Knip zegde toe dat in de aanloop naar de eerstvolgende wedstrijd Heracles Almelo Ė PSV, op 7 februari 2007, een afweging wordt gemaakt of een verder lager risiconiveau mogelijk is. Op dit moment zijn er geen aanwijzingen dat een combiregeling noodzakelijk is.
PSV-supporters kwamen in augustus 2005 in verweer tegen de in hun ogen willekeurige combiregeling bij de wedstrijd Heracles Almelo - PSV.

Laatst bijgewerkt : 25 sep 2006 - 17:14