Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Supportersvereniging introduceert megabanners!

Supportersvereniging introduceert megabanners!

Sfeer maken doe je met zijn allen!

19 nov 2006 - Door: DvG

Voorafgaande aan de wedstrijd tussen PSV en Excelsior in de Eredivisie heeft de Supportersvereniging PSV drie nieuwe megabanners geïntorduceerd.



De banners bevatten respectievelijk het oudste PSV logo, de tekst "Since 1913" en het huidige PSV logo. Elke banner heeft een afmeting van 1 meter breed en twee meter hoog.



De megabanners zullen de komende tijd vaker ingezet worden bij de sfeeractiviteiten van het sfeerteam van de Supportersvereniging PSV. Naast deze banners bezit de vereniging ook nog diverse grote vlaggen, het grote Twaalfde Man Shirt, 10 rode en 10 witte statische bannieren, een grote trommel én uiteraard het grootste sfeerdoek van Nederland.



Maar we blijven op zoek naar nieuwe ideeën waarmee wij ons sfeerarsenaal verder kunnen uitbreiden! Dus heb jij een idee? Schroom niet om contact met ons op te nemen, via sfeer@supver-psv.nl!



Bovendien ondersteunen wij ook sfeeractiviteiten van diverse supportersgroepen in het stadion. Dit kan door middel van het leveren van materiaal maar ook door middel van financiële ondersteuning! Wil je hier meer informatie over? Mail dan ook met sfeer@supver-psv.nl!

Hetzelfde mailadres kun je ook gebruiken om je aan te melden bij het sfeerteam. Dan kun je ons helpen bij onze sfeeractiviteiten in het stadion.

Laatst bijgewerkt : 19 nov 2006 - 14:10