Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Informatie Vitesse - PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Informatie Vitesse - PSV

Kaarten voor bus en autocombi beschikbaar

20 nov 2006 - Door: MSe

Vitesse - PSV wordt gespeeld op zaterdag 2 december 2006, 20.00 uur

Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi als een buscombi. Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per PSV (Seizoen/Supporters) Club Card één kaart kopen.

De verkoop start zaterdag 18 november om 09.00 uur en eindigt vrijdag 1 december om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.
De omwisselbiljetten zijn te boeken via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten te boeken voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Prijzen:
Kaarten autocombi (inclusief parkeerkaart) € 22,00
Kaarten buscombi voor Supporters Club Cardhouders € 21,00
Kaarten buscombi voor PSV Seizoen Club Cardhouders en PSV Club cardhouders € 31,00

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 17.30 uur van het parkeerterrein aan de westzijde van het Philips Stadion. Er is een alternatief opstappunt in Oss (Parkeerterrein McDonalds, afslag 15 aan de A50). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden. Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus. Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, het telefoonnummer is 040 2574782.

Opmerkingen autocombi:
Er zijn 200 kaarten beschikbaar voor de autocombi. Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld. Er zijn twee omwisselpunten. Je kunt zelf kiezen van welk omwisselpunt je gebruik maakt. De omwissellocatie voor supporters uit het zuiden is parkeerplaats 'Poort van Midden Gelderland', te bereiken via de A15/A50 richting Arnhem. Neem afslag 18 'Heteren' en volg daarna de borden richting genoemd terrein. De omwissellocatie voor supporters uit het Oosten/Noorden is de carpoolplaats bij 'Hotel Mercure' in Arnhem, te bereiken via de A12/A50 bij knooppunt 'Waterberg', afslag 26 Arnhem Noord. Volg daarna de borden richting het hotel. Het omwisselen vindt plaats tussen 18.30 uur en 19.15 uur. Bij het omwisselen ontvang je een parkeerkaart waarmee je toegang krijgt tot een afgeschermd parkeerterrein bij het Gelredome. In verband met beperkte parkeercapaciteit verzoeken we supporters om zoveel mogelijk samen te rijden.

Laatst bijgewerkt : 20 nov 2006 - 14:04