Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Rabobank Eindhoven-Veldhoven biedt supporters van PSV korting op de zorgverzekering.
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Rabobank Eindhoven-Veldhoven biedt supporters van PSV korting op de zorgverzekering.

8 dec 2006 - Door: Chris

Vanaf 1 juli 2006 is Rabobank Eindhoven-Veldhoven Official Business Partner van PSV. Rabobank Eindhoven-Veldhoven wil trouwe supporters van PSV laten meeprofiteren van deze samenwerking. Daarom biedt zij ZorgActief, de collectieve Zorgverzekering van Interpolis aan met een hoge korting.

Fitte en gezonde supporters
Fit- en gezondheid spelen een belangrijke rol bij de selectie van PSV. Maar PSV vindt het ook belangrijk dat de supporters gezond zijn en blijven. Daarom ondersteunt PSV dit aanbod.

Wat heeft ZorgActief te bieden?
ZorgActief van Interpolis is een glasheldere zorgverzekering met veel keuzevrijheid. Verder kan de verzekerde terecht bij vrijwel alle zorgverleners. De supporter krijgt extra aanvullingen met een hogere vergoeding als hij kiest voor een van de aanvullende verzekeringen. Interpolis ZorgActief gaat ver in het bieden van snelle zorg. De verzekering biedt zorggarantie waardoor een supporter voor veel behandelingen binnen 5 dagen op spreekuur kan komen en binnen 10 dagen geholpen kan worden aan eventuele klachten.

Rabobank Eindhoven-Veldhoven biedt aan alle PSV Seizoen Club Cardhouders, leden van de supportersvereniging PSV en PSV Club Cardhouders een korting van 7,5% op de basispremie van de zorgverzekering en zelfs 10% op aanvullende verzekeringen.

Informeren van de supporters
In de week van 11 december ontvangen PSV Seizoen Club Cardhouders, leden van de supportersvereniging PSV en PSV Club Cardhouders een brief waarin het aanbod van Rabobank Eindhoven-Veldhoven wordt toegelicht. Aanmelden is daarna voor de supporter erg eenvoudig. Op de site www.psv.nl/zorgactief staat naast uitgebreide informatie over dit aanbod een link naar de aanvraagmodule. Via die module kan de supporter rechtstreeks zijn verzekering aanvragen. Bij eventuele vragen staat een telefoonteam klaar om de klant verder te helpen.

Andere mogelijkheden
Dit is het eerste aanbod dat door de nieuwe Business Partner aan de supporters wordt gedaan. Wanneer dit aanbod goed wordt ontvangen, zijn ook andere aanbiedingen mogelijk. Te denken valt daarbij aan allerlei soorten van bancaire- en verzekeringsproducten.

Laatst bijgewerkt : 8 dec 2006 - 13:37