Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Arjen Robben naar PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Arjen Robben naar PSV

Zowel Groningen als PSV verheugd over transfer

1 jun 2001

Gisterenavond hebben PSV en Arjen Robben overeenstemming bereikt over een vijfjarig contract. De talentvolle speler zal het komende seizoen nog voor FC Groningen uitkomen en vanaf 1 juli 2002 aan de selectie van PSV worden toegevoegd.
Voor Arjen Robben is hiermee naar eigen zeggen een jongensdroom uitgekomen. "Ik was zeer vereerd om door een topclub als PSV benaderd te worden en ik ben blij dat we zulke goede afspraken hebben kunnen maken. Voor mij is het belangrijk om nog een jaar in Groningen te blijven, zodat ik mijn school kan afmaken en mij sportief en mentaal kan voorbereiden op PSV. Vanaf 1 juli 2002 kan ik mij dan 100% concentreren op het veroveren van een plek binnen de selectie van PSV en ik hoop straks veel mooie wedstrijden met PSV te kunnen spelen", aldus Arjen Robben.
De voorzitter van PSV, H. van Raaij, reageerde eveneens zeer verheugd met de komst van Robben. "Dit past geheel binnen de lange termijnvisie van de club om veelbelovende jonge talenten naar PSV te halen. Na Jelle ten Rouwelaar is Arjen Robben tot nu toe het tweede Nederlandse talent dat PSV vanaf het seizoen 2002 komt versterken."

(RD)