Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Informatie Sparta Rotterdam - PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Informatie Sparta Rotterdam - PSV

Kaarten voor zowel bus als vrij vervoer beschikbaar

26 jan 2007

Datum en aanvang:
Zondag 11 februari 2007, 14.30 uur

Verkoop:
Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per PSV (Seizoen/Supporters) Club Card één toegangskaart kopen. Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten beschikbaar voor eigen vervoer als voor een buscombi. De omwisselbiljetten zijn te boeken via http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten te boeken voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

De verkoop start zaterdag 27 januari om 9.00 uur en eindigt vrijdag 9 februari om 14.00 uur. De verkoop van de busreis stopt eerder indien de laatste bus eerder is volgeboekt.

Prijzen:
Kaarten eigen vervoer € 21,50
Kaarten bus PSV Supporters Club Cardhouders € 22,50
Kaarten bus PSV Seizoen Club Cardhouders en PSV Club Cardhouders € 32,50

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 12.00 uur van het parkeerterrein aan de westzijde van het Philips Stadion. Er zijn alternatieve opstappunten in Gilze Rijen (parkeerplaats Molenheide, gelegen aan de A58 tussen afslag 12 en 13) en Hendrik Ido Ambacht (parkeerplaats bij afslag 23 aan de A16). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden. Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus. Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via telefoonnummer 040 257 47 82.

Opmerkingen eigen vervoer:
Het omwisselbiljet kan op de wedstrijddag bij de ingang van het bezoekersvak worden omgeruild tegen een toegangskaart. Het stadion is te bereiken via de A20, afslag 11 Schiedam. Bij de verkeerslichten rechtsaf. Bij de volgende verkeerslichten linksaf de Horvathweg op. Daarna richting de Spaanseweg. Parkeren kan in de Spaansepolder.

Laatst bijgewerkt : 26 jan 2007 - 23:14