Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Open Dag PSV live op Omroep Brabant
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Open Dag PSV live op Omroep Brabant

10 aug 2007 - Door: DvG

Omroep Brabant gaat komende woensdag 15 augustus de open dag van PSV live op TV uitzenden. Dat gebeurt in samenwerking met PSV.TV. Tussen 17:00 en 18:30 uur is te zien hoe de spelers van PSV voor het eerst worden gepresenteerd aan het publiek. Dat gebeurt natuurlijk in het Philips Stadion in Eindhoven.

Omroep Brabant is er live bij vanaf het moment dat de poorten van het stadion om 17:00 uur open gaan. De presentatie is in handen van Paul Post en Ronald Sträter. In de studio in het Philips Stadion schuiven diverse gasten aan, onder wie algemeen directeur Jan Reker. En natuurlijk is er veel aandacht voor de activiteiten op het veld, met naast de presentatie van de spelers ook optredens van bekende artiesten.

Rondom het stadion van PSV is ook veel te doen. Daar wordt de PSV-racebolide gelanceerd, die volgend jaar gaat meedoen in een nieuwe internationale autocompetitie. Hiervan en van de andere activiteiten rond het stadion zijn impressies te zien op Omroep Brabant TV. Bovendien wordt er teruggekeken op de voorbereiding van PSV op het nieuwe seizoen, met onder meer samenvattingen van de afgelopen oefenwedstrijden.

Van 17.00 tot 18.30 uur is Omroep Brabant dus live bij de open dag. De hoogtepunten zijn ’s avonds te zien in een compilatie op Omroep Brabant TV. Die wordt uitgezonden meteen na Brabant Nieuws, vanaf 18.40 uur en daarna elk uur in de herhaling.

Laatst bijgewerkt : 10 aug 2007 - 19:05