Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Sparta Rotterdam - PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Verkoopinformatie Sparta Rotterdam - PSV

zowel kaarten voor zowel bus als eigen vervoer beschikbaar

13 okt 2007 - Door: MS

Op zondag 28 oktober 2007 speelt PSV in Rotterdam de competitiewedstrijd tegen Sparta, aanvang 14.30 uur

De verkoop start zaterdag 13 oktober om 09.00 uur en eindigt vrijdag 26 oktober om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor eigen vervoer als een buscombi.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Prijzen:
Eigen vervoer € 21,50
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 22,50
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 32,50

Eigen vervoer:
Bij de ingang van het bezoekersvak wordt het omwisselbiljet omgeruild tegen de toegangskaart. Als rijroute wordt geadviseerd: via de A20 afslag 11 Schiedam bij verkeerslichten rechtsaf. Bij de volgende verkeerslichten linksaf de Horvathweg op daar naar de Spaanseweg. Zoek een parkeerplaats in de Spaansepolder.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 12.00 uur van het parkeerterrein aan de westzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in Gilze-RIjen (Parkeerterrein Molenheide, tussen afslag 12 en afslag 13 van de A58) en Hendrik Ido Ambacht (Parkeerplaats bij afslag 23 van de A16) Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Laatst bijgewerkt : 13 okt 2007 - 22:32