Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Belangrijke info NEC-PSV!!!
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Belangrijke info NEC-PSV!!!

Eredivisie

Verplichte buscombi!

26 mrt 2008 - Door: AR & JH

Er bestaat een mogelijkheid dat PSV in de uitwedstrijd tegen N.E.C., aanstaande zaterdag, de vierde titel op rij binnenhaalt. De eerdere autocombi is nu gewijzigd in een buscombi, waarvan PSV de supporters graag op de hoogte wil brengen. Alle reeds aangeschafte kaarten moeten worden omgeboekt.


PSV speelt zaterdagavond in stadion De Goffert in Nijmegen.


PSV moet besluit respecteren
In het vooroverleg is er door de lokale autoriteiten al gemeld dat er bij een eventuele kampioenswedstrijd een aantal aanvullende voorwaarden van toepassing zijn als het gaat om het vervoer van de PSV-supporters. Dit is ook gemeld in de verkoopvoorwaarden zoals we die hebben gecommuniceerd via de website. De lokale autoriteiten in Nijmegen verplichten nu supporters om met een buscombi naar Nijmegen af te reizen waardoor de autocombi vervalt. PSV betreurt het besluit, maar moet het echter respecteren.


Omboeken van autocombikaart
Uiteraard blijft iedereen met de autocombikaart verzekerd van een toegangskaart voor de wedstrijd. Deze dient echter wel om te worden geboekt en dat kan als volgt: meld waar je op wenst te stappen: bij het Philips Stadion of in Oss. Uiterlijk vrijdag om 14.00 uur moet iedereen kenbaar maken waar hij of zij op wenst te stappen. Dat kan via een e-mail naar de Supportersvereniging PSV (info@supver-psv.nl) of een telefoontje op 040 257 47 82. Vermeld alle juiste NAW-gegevens, het 7-cijferige relatienummer (begint met een 4) en het volgnummer dat op je omwisselbiljet staat vermeld.

Supporterswinkel PSV (ingang 11)
Extra geopend op Zaterdag 29 Maart
van 10.00 tot 16.30


Prijstoeslag voor het busvervoer
Er is sprake van een prijsverschil tussen de autocombi en buscombi, dit verschil moet nog worden bijbetaald. Als je lid van de Supportersvereniging PSV bent, dien je € 4,- bij te betalen. In dit geval dien je je PSV Supporters Club Card te tonen. Als je Seizoen Club Cardhouder of PSV Club Cardhouder bent, dien je een toeslag van € 14,- te betalen. De toeslag kun je vanaf nu voldoen in de Supporterswinkel PSV, ingang 11 van het Philips Stadion en kan uiterlijk tot zaterdag om 16.30 uur worden voldaan. Indien je gebruik maakt van het opstappunt in Oss, kun je de toeslag eventueel ook betalen bij het instappen van de bus. Vergeet niet om bij de betaling je PSV (Seizoen/Supporters) Club Card en je omwisselbiljet te tonen.


Vertrektijden en opstappunten
De bussen bij het Philips Stadion vertrekken om 17.00 uur vanaf het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion. We verzoeken je vriendelijk om uiterlijk om 16.30 uur aanwezig te zijn. De bussen in Oss vertrekken om 17.40 uur vanaf het parkeerterrein bij de McDonald’s, hier dien je uiterlijk om 17.15 uur aanwezig te zijn. We verzoeken je tijdig aanwezig te zijn, zodat de bussen op tijd in Nijmegen arriveren. Er is dus géén mogelijkheid om rechtstreeks naar Nijmegen af te reizen, je krijgt uitsluitend toegang tot het stadion indien je met de buscombi reist.


Restitutie
Indien je niet in de gelegenheid bent om met de buscombi af te reizen naar Nijmegen, dan verzoeken we je voor vrijdag 14.00 uur contact op te nemen met PSV Kaartverkoop, door een e-mail te sturen naar kaartverkoop@psv.nl of te bellen naar 040 2505 505 (optie 1) zodat je restitutie ontvangt.

Supportersvereniging PSV

Laatst bijgewerkt : 26 mrt 2008 - 15:37