Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Supportersvereniging stelt Utrecht aansprakelijk
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Supportersvereniging stelt Utrecht aansprakelijk

voor schade ivm vervroeging wedstrijd

29 aug 2008 - Door: DvG

Vandaag is door onze advocaat, mr. Termaat, de Burgemeester van de Gemeente Utrecht, de heer Wolfsen aansprakelijk gesteld voor eventueel te lijden of geleden schade in verband met het vervroegen van de wedstrijd tegen FC Utrecht van aanstaande zaterdag 30 augustus.

De Supportersvereniging PSV is van mening dat de Burgemeester geen enkele reden (meer) had om deze wedstrijd te vervoegen. Wij zien dan ook niet in waarom de wedstrijd op het oorspronkelijke tijdstip van 20.45 uur gehouden kan worden.

Nu de Burgemeester toch voet bij stuk houd hebben wij hem alvast aansprakelijk gesteld voor onze schade die wij eventueel gaan lijden (lees hier de brief).

We hebben nog even overwogen om een kort geding te starten tegen de Burgemeester om de wedstrijd weer op het aanvankelijke tijdstip te krijgen. Maar onze advocaat raadde ons af deze op te starten, vooral vanwege de korte tijd die restte tot de wedstrijd.

Het lijkt er op dat na Burgemeester Cohen van Amsterdam nu ook de Burgemeester van Utrecht de Openbare Orde weer als smoes gebruikt om zijn zin door te drijven. Laat dit geen trend worden onder Burgemeesters dit seizoen.


Alle informatie over activiteiten en busreizen van de Supportersvereniging PSV kun je nu ook via e-mail ontvangen. Meld je hiervoor hieronder bij de email service van de Supportersvereniging PSV aan:

[%EMAILSERVICE%]

Laatst bijgewerkt : 30 aug 2008 - 9:06