Home > Nieuws > CL: PSV verliest uit met 3-1 van Liverpool FC

CL: PSV verliest uit met 3-1 van Liverpool FC

1 okt 2008 - Bron: NOS Teletekst - Door: Chris
Koevermans

PSV heeft ook aan de tweede wedstrijd in groep D van de Champions League geen punten overgehouden.Net als Atlético Madrid twee weken eerder was Liverpool op Anfield Road een maat te groot: 3-1.

Trainer Stevens hoopte met een behouden speelstijl de klasse van de thuisploeg in toom te kunnen houden,maar na amper vijf minuten was de Eindhovense muur al geslecht.Een schot van Torres werd nog aardig gepareerd door Isaksson,maar bij Kuijts rebound greep de Zweed mis.

PSV zag op zijn beurt geen kans om een fatsoenlijke aanval op te zetten en kon alleen de schijn van gevaar ophouden door een paar aardige bevliegingen van de hard werkende Amrabat.

Nog voor de rust kwam Liverpool al op 2-0.Na goed voorbereidend werk van Kuijt vond Torres met een puike voorzet de doeltreffende rechtervoet van Keane.

The Reds hadden wat ze wensten en namen in de tweede helft gas terug.Toch werd het door de klasse van Gerrard nog 3-0. Hij scoorde voor de 100ste keer namens Liverpool met een loeiharde vrije trap. Vrijwel direct daarna mocht PSV zowaar via twee invallers iets terugdoen.Op aangeven van Dzsudzsák tikte Koevermans beheerst binnen.Meer zat er echter niet meer in.