Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Nieuw voetbalmagazine van Omroep Brabant en PSV TV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Nieuw voetbalmagazine van Omroep Brabant en PSV TV

30 jul 2009 - Bron: Omroep Brabant

Wie alles wil weten over PSV moet vanaf 6 augustus elke donderdagavond kijken naar 'Forza PSV', een nieuw voetbalmagazine op Omroep Brabant. Hiervoor wordt een samenwerking aangegaan met PSV TV, het officiŽle clubkanaal van de rood-witten.

Forza PSV volgt de club op de voet; met beelden van trainingen, uitgebreide samenvattingen, persconferenties, historie en exclusieve reportages. Spelers en trainers komen aan het woord en er wordt wekelijks vooruit- en teruggeblikt op de wedstrijden. Ook wordt er teruggekeken op hoogtepunten uit het verleden van de club. Daarvoor kan Forza PSV putten uit het rijke archief van PSV TV.

Een completer magazine voor de PSV-supporter dan 'Forza PSV' is haast ondenkbaar. PSV TV levert de beelden en Omroep Brabant benadert de club en haar fans vanuit een eigen kijk.

Omroep Brabant en PSV TV slaan de handen ineen, om samen het meest gevarieerde magazine te maken voor de PSV-supporter.

Wekelijks is er een aantal vaste onderdelen in het programma, zoals een bijzondere fan in de 'supporter van de week'. De liefde voor de club blijkt vaak heel diep te zitten. Zo passeren niet alleen fans met PSV-tatoeages de revue, maar zien we ook mensen die de liefde van hun leven hebben gevonden tijdens een wedstrijd van PSV.

Forza PSV wordt vanaf 6 augustus elke donderdagavond uitgezonden op Omroep Brabant TV. Eerste aflevering is om 18:00 uur, daarna wordt het ieder uur herhaald. Het magazine wordt gepresenteerd door Paul Post.

Laatst bijgewerkt : 7 aug 2009 - 10:23