Home > Nieuws > EL: PSV speelt uit gelijk met 1-1 tegen FC Kopenhagen

EL: PSV speelt uit gelijk met 1-1 tegen FC Kopenhagen

5 nov 2009 - Bron: NOS Teletekst - Door: Chris
Dzsudzsák

PSV heeft in zijn vierde wedstrijd in de Europa League met 1-1 gelijkgespeeld bij FC Kopenhagen.De Eindhovense ploeg gaat in groep K nog aan de leiding,maar zag Sparta Praag tot op 1 punt naderen.

Het behoedzaam opererende PSV had in de beginfase de controle,maar verloor die naarmate de eerste helft vorderde.De Deense druk nam toe en Isaksson werd door Nørregaard en Kvist op de proef gesteld met afstandsschoten.De doelman doorstond die tests echter met glans.

In de slotfase van de eerste helft kwam Kopenhagen toch op 1-0 door Grønkjær;de oud-Ajacied schoot raak vanaf de stip, nadat N'Doye in een duel met Pieters bereidwillig was gaan liggen.

Isaksson bleek niet aangeslagen na voor het eerst in acht duels gepasseerd te zijn, want kort voor de rust was hij bij een inzet van Grønkjær weer bij de les en na de pauze stond de Zweed pal bij een harde vrije trap van Vingaard.

PSV nam na bijna een uur het initiatief over en dat resulteerde in de eerste kansen; Bakkal schoot voorlangs en Reis kreeg zijn voet net niet goed tegen de bal kreeg zijn voet net niet goed tegen de bal na een scherpe voorzet van Afellay.

Ruim een kwartier voor tijd viel echter toch de gelijkmaker;Dzsudzsák trof doel na een voorzet van Lazovic.PSV kwam in de slotfase nog goed weg toen Lazovic op de lijn redding bracht na een kopbal van Hutchinson.

Laatst bijgewerkt : 5 nov 2009 - 23:28