Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Informatie: Forza PSV 26-11-2009
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Informatie: Forza PSV 26-11-2009

26 nov 2009 - Bron: Forza PSV - Door: Chris

In de uitzending van donderdag 26 november blikken we in Forza PSV met Fred Rutten vooruit op het duel met Sparta Rotterdam. PSV aast daarin op een nieuw clubrecord van 32 ongeslagen wedstrijden op rij.

De supporter van de week is Eric Lede. Hij kwam 35 jaar geleden naar Nederland. In het vliegtuig van Suriname naar Amsterdam hoorde hij over de gebroeders Van de Kerkhof. Een tweeling, net zoals hij en zijn zus. Vanaf dat moment is de Amsterdammer Eric Lede supporter van PSV.

Met een andere Amsterdammer wordt deze week het reilen en zeilen van PSV besproken. Acteur Frank Lammers is Brabander van geboorte, maar zijn werk bracht hem naar Amsterdam. Toch bleef hij PSV trouw. Lammers blikt in Forza PSV samen met FC Eindhoven-trainer Jan Poortvliet terug op enkele mooie periodes in de geschiedenis van PSV en natuurlijk wordt er ook gesproken over het PSV van nu.

Forza PSV ging ook op bezoek bij Rob Landsbergen. De aanvaller speelde begin jaren '80 bij PSV en is tegenwoordig postbode in Helmond.

Laatst bijgewerkt : 26 nov 2009 - 10:33